Nezahálíme – připravujeme se na jarní koncerty!

7. 3. 2016
Jaro se neúprosně blíží a my se vám chceme pochlubit, že chystáme společně s naším dirigentem Adamem Sedlickým několik akcí.

Urputně pracujeme na repertoáru, kterým budeme reprezentovat na soutěži ve Francii Florilège Vocal de Tours. Čekají nás dva soutěžní koncerty, dva různé programy. Jak je u nás zvykem, cestou obhlédneme zemi. 24.–30. 5. 2016 nám držte palce!

Abyste nepřišli o „francouzský“ program, vyrazte v úterý 17. května 2016 do Auly VŠB-TUO a od 18 hodin uslyšíte, co jsme připravili.

Jako by to bylo nedávno, kdy se studenti dnešního Jazykového gymnázia Pavla Tigrida sešli na prvních zkouškách Komorního sboru Exil. A letos oslavíme 15 let. Jak šel čas, přesunuli jsme se na Vysokou školu báňskou – Technickou univerzitu Ostrava a od roku 2007 neseme jméno Akademický pěvecký sbor VŠB-TU Ostrava. Ve středu 15. června 2016 s námi tuto událost můžete oslavit v aule VŠB-TUO. Jsme velmi rádi, že se při této příležitosti opět spojíme s Chorusem Ostrava. Se sborem, se kterým nás pojí přátelství a společná láska k hudbě a jednu dobu dokonce jeden dirigent Jan Mlčoch.

Pokud jste dočetli až sem a zaujalo vás, co všechno s námi můžete zažít, odvažte se a přijďte zpívat k nám. Stále doplňujeme naše řady, abychom udrželi dnes již 15 letou tradici Komorního sboru Exil = Akademického pěveckého sboru VŠB-TUO.